Rabu, 31 Mac 2010

~DuNia DeGRee~

Bismillah....

Wah... sudah lama tak mengupdate blog... Selalunye bukak je... nak update, tapi tatau ape nak tulis... ade yang bertanya kenapa aku tak update blog... jawapan palinh mudah, tatau nak taip ape.. tu jawapan biasa tuk penulis blog yg macam aku... hahahha

Papepun, untuk yg bertanya, aku sekarang tgah belajar.. aku sambung study ke degree.. wah, muda lagi ke?? ahahha....

dunia degree sangat berbeza ngan dunia dip... zaman degree mmg kena kejar semua benda.. aku seorang yg lembab mmg la pening tuk berkejar2.. haahha

papepun, doakan aku tuk habis belajar... next sem aku akan practikal.. tp juz tuk 2 bulan.. tu pun dlam cuti sem... nantikan je mana aku praktikal.. aku pun pening...


PENING YANG TAK HABIS HABIS.... HAHAHAHAHH..!!!!

3 ulasan:

AzRi AzyAn berkata...

mimie smbng mana??

MiSS MiMieY berkata...

shah alam

Uruchimaru @ kf berkata...

slmt sambung bljr mimi !