Sabtu, 22 Ogos 2009

~PuaSa PeRTaMa~

Uarghh...

Bangun tido dah lewat cz tido kul kul 7 lepas subuh.. Budget nak shot tapi hampeh... Bosan duk dalam bilik Sis... Tunggu petang nak balik coz dah janji ngan Ajiela n Sare...

Teringat hal masa Subuh, tiba2 sakit ati..

Call 'Mr. Kecik' bangun sahur tapi hampeh, jawab pun tak.. Biasa ade gak replay msej or call balik.. tapi hampeh gak... Tup2 tau2 pegi sahur kat KFC... OKAY!!! Mybe dia gi dating ngan 'awek' kesayangan dia kot.. (biasalah first day fasting).. *** Asal rasa jeles lak?***

Lepas dia msj ckp sahur kat kfc n bla...bla... aku takde nafsu nak msj dia.. angin aku.. tak tentu pasal.. (Jeles ke?) Tak de makna nya nak jeles...

Tapi.............
Aku buat keputusan taknak fikir perasaan aku kat dia coz dia ada yang punya walaupun pompuan tu bukan dia punya....

*** Dia ( Somebody yg penah aku kenal rapat waktu dulu.)***

5 ulasan:

DrSam berkata...

Salam Ramadhan almubarak.

anntaj berkata...

Salam Ramadhan....
:)
muahhhh!

khaLifah feDi berkata...

SLM pose miss mimiey..

*aii awl pose moody plak..aiyoh..

MiSS MiMieY berkata...

to Dr. Sam... Slam Ramadhan al-mubarak

to annatj.... mmmuahhhh!!!

to kf.... lumrah kehidupan.....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

>> salam ramadhan dik ...

=)