Selasa, 14 Julai 2009

~MuLaKaN HiDuP BaRu.....~

Hidup baru, persekitaran baru, kawan baru, teman baru, kasih baru, sayang baru dan segala-galanya baru....

Setelah lama meninggalkan dunia blog, akhirnya terdetik di hati untuk kembali ke dunia blog...

Dalam masa peninggalan aku dari dunia blog, banyak perkara dalam kehidupan yang aku pelajari...

MACAM- MACAM....

Kesimpulannya, 'HiDuP' bukan sesenang yang difikirkan...

6 ulasan:

khaLifah feDi berkata...

slmt didunia baru shah alam ea..!!!

meo188 berkata...

wohohoho, dh lame xupdate nie... sek baek xde sawang kat blog :)

MiSS MiMieY berkata...

to kf-->
selamat kf.. thanks tuk semuanya... semoga jangan lupa tag saya..

to meo188-->
amboi2.. sawang yea.. nati tolong cuci yea... hehehe.. papepun thanks coz ambil tahu..

khaLifah feDi berkata...

emm..masih ingin di tag ag upernye..owh okeh !!!

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

lama tak hapdet blog dik?

Tanpa Nama berkata...

Dah tau nak mulakan hidup baru. blog tu font takyah meriah sangat. Semak orang nak bace. pastu jukebox lagu tu boleh buang kot, tak sume orang taste sama then background kasi simple sudah. Toksah kalut2 sangat, serabut tengok. takut nanti dah besar, umoq naik 30an baru tau malu tak malu la buat blog rupe cenggini.