Ahad, 28 Disember 2008

AKU TAKNAK!!!

AKU TAK NAK PINDAH BILIK...
AKU NAK BILIK LAMA AKU...

5 ulasan:

Noor berkata...

Noor pun sama...taknah pindah bilik lain..tak best laaa

goasop berkata...

bilik katne ni? uhu. =)

MiSS MiMieY berkata...

Noor-->
Noor pun sama? Noor bilik mane ni?

goasop-->
bilik kat uitm.. dapat duk dalam tp kena tukar bilik.. Tak puas ati la..

..:geram:..

YOamikutdare berkata...

hi, shj menjenguk... tempat lama lagi di kenangan ini kan pula tempat tido. Kenapa x nak pindah bilik?

1. Bilik kecik
2. Bilik air jauh
3. Dah selesa
4. Penat nak pindah2 nie
5. kawan tukar
6. Atau bilik lagi satu tu bilik seram sejuk... hee...
7. Atau malas nak alih gambar boyfriend, pasal dah tampal cantk, lagi heee...
8. dll..

MiSS MiMieY berkata...

to YOamikutdare--->
kenapa nak taknak pindah ek?

1. Bilik kecik
(tak pun coz bilik kolej ni sama besar je)

2. Bilik air jauh
(mungkin kot. bilik lama sebelah bilik depan je toilet.heheh... tapi yg ni tak jadi masalah.)

3. Dah selesa
(BETUL!!! dah lama duk bilik ni dr part 2. ni dh last sem)

4. Penat nak pindah2 nie
(tak kisah pun cz dpt yg sama level jz wing lain je).

5. kawan tukar
(Ermm.. tak kot cz klu tukar dpt knl member baru. tak kisah pun).

6. Atau bilik lagi satu tu bilik seram sejuk... hee...
(Tak lah. Biasa je)..

7. Atau malas nak alih gambar boyfriend, pasal dah tampal cantk, lagi heee...
(tak de maknanya.. hehehe... tampal ayat2 al-quran ade lah.. heheh.. Gambar2 tu tak kisah.)

8. dll..(yg ni byk)
-cz blik lama dh cat dgn titik peluh sndiri.
-sayang nak tinggal junior dlm bilik.
-dh byk sgt kenangan dlm blik tu. tmbah2 ng senior last sem.
- bilik ni mengajar erti kehidupan n byk berjasa.
-level ni pun byk kenangan.
- takut tak ok ng dak baru.(kalau tak sekepala susah jgk).
-n lain2..

..:adui, mcm mane lah nasib nanti:..