Sabtu, 20 Disember 2008

TeSTiNg!!!

Sakit Hati betul la.. Dah lama tak update blog. Kenapa jadi macam ni pun tak tau.. Setiap kali dah mengarang, nak post tak boleh... Dah lah nak bukak web asakelate pun tak dapat.. Takpe2.. ni just aku nak test..

10 ulasan:

MiSS MiMieY berkata...

boleh lah plak... adui!!!!

anntaj berkata...

mek tok mana mek tok, nanti masukkan pix dia yer..:)

AzRi AzyAn berkata...

dah ok nnti update yea..
^_^

anntaj berkata...

adik mimiey, nanti dah OK, masukkan gmbr mek tok yg tebaru ok...nk tengok
skali ngan baby yer...
:)

MiSS MiMieY berkata...

dah siap dah taip... nak post tak boleh... sabar2.. suka nampak kat 'mek tok'.. haha.. anak2 dia comel sangat.. mata bulat macam mimi..

..: perasan:.

manzaidi berkata...

Sabar...cuba lagi cuba lagi cuba lagi dan cuba lagi...insya-Allah akan dapat. kalau tak dpt jugak, ada yg kena la tu.

Anak Melayu berkata...

salam perkenalan.........

nntilah lawatlah blog saya....

www.pmukmkl0708.blogspot.com...

YIE[n] berkata...

salam knal..
cuba lg create blog

bozzobattousai berkata...

salam singgah,
nanti hang dah update bozzo singgah lagi...

MiSS MiMieY berkata...

manzaidi -->
mesti cuba n terus cuba.. hati mesti sabar..

Anak Melayu -->
salam perkenalan.. insyaallah saya akan singgah.. tq

YIE[n] -->
terima kasih bagi support.. Nati saya usahakan.

bozzobattousai -->
tq.. nanti saya try upload yg terbaru.. salam singgah..