Ahad, 21 Disember 2008

MuSYKiL!!!...

Pelik betul aku rasa. Tiap kali aku taip n upload gambar, mesti tak boleh post.. Ape dah jadi ek? Laptop aku prob or broadband aku prob. Aku rasa better pi anta kedai dulu utk format. Then, aku akan update blog aku yang tertangguh.. Dah byk yg aku taip ad dlm draf coz takleh nak publish.. Jadi aku kena format cepat2. (Ade cara format tapi takde bahan nak format sendiri. Takde sifu nak ajar). Lagipun, U dah nak bukak n 1 minggu lagi aku dah nak start kuliah.. GO GO CAIYOK!!!

[Result dah OK. Tapi tak DL. Skit je agy. Tapi takpe. Nanti try lagi.]

16 ulasan:

Tie berkata...

kalau format kat kedai, berapa harga agaknya?? Kak tie punya PC dah semput laa..

MiSS MiMieY berkata...

Tie -->
Kalau kat KB (tempat mimi format), dia ambik rm30. Kalau ng member kolej lagi murah. Tapi kalau kedai2 biasa ade rm40 keatas.. Tambah2 kedai komputer besar2.. Kak Tie try la survey.. Lagi pun, lain tempat lain price.. Selamat Lajukan Komputer...

AzRi AzyAn berkata...

format cpt2 taw..
nak tgk gak gmbr langkawi aritu..
hihi~
tp kt kl ni plg murah rm50 taw..
mahal kn..
xtau la ada lg murah..
slalu mmg standard harga rm50.doinsur

kimi berkata...

hai..klu nak format,kta pn buleh tlg..free of charge jah..

YIE[n] berkata...

apa pun..
try yr bestt

anntaj berkata...

lama2 ok lah tu...
:)

MiSS MiMieY berkata...

AzRi AzyAn-->
insyaallah kak yan.. Laptop ni mmg buat hal. suruh ble baru ni.. mmg prob..

..: gambar Langkawi byak sgt. Nati ambik ng Kak Fiza ek. hiihihi..:..


kimi-->
betul ke? boleh lah tolong format..
..: kalau bagi ilmu format lagi bagus. he3x.:..


YIE[n]-->
mmg kena punye.. heheh..

anntaj-->
mmg akn ok. Tapi lama. tak sbr nak upload gambar tuk luah perasaan.. huhu..

Mogen Ali Rico berkata...

upload jgn tak upload..ade seminggu jer lagik nie..nnti dah masuk sekolahhh dah tak sempat

Ibnurashidi berkata...

Salam..

Kalau nak format boleh aje buat sendiri...kalau kat kedai mesti kena kapak lebih nanti..

MiSS MiMieY berkata...

Mogan Ali Rico-->
Time kat kolej la sempat. Malam2 boleh layan blog. Kat rumah mcm bz skit. Papepun tunggu ok je...

Ibnurashidi -->
buat sendiri mmg boleh, wak. Tapi kalau cara je ade, peralatan takde, sifu pun takde... tak boleh jugak.. hehe..

..: boleh jadi sifu la ni ek:..

ujie berkata...

salam kenal...

AzRi AzyAn berkata...

tu la kena beli baru la tu..
ehehe~
ouh dah bagi kat kak fiza ke?
lupe lak aritu nak tanye dier..

RinG berkata...

g aja format kat student yg beniage.. mesti ade kat setiap tmpt blaja zaman leni.. murah pon ok aja.. tp, jgn rosak skit nk format, lame2 ketagih format plak pc tuu.. gudlak

MiSS MiMieY berkata...

ujie-->
salam kenal, ujie.

AzRi azyAn-->
belum lagi.. heheh

RinG-->
betul tu.. tapi dah macam ok dah skit.. pape pun mmg akan hantr jugak.

skatype berkata...

upload jgn xupload...
repeat ayat Bro Mogen.
hahahha..
kasi gmpak blog awk nie...

MiSS MiMieY berkata...

skatype-->
tu kena belajar dari awak yg terror.. heheh..