Khamis, 29 Januari 2009

~HuTaNG SeTTle, WoRKS BeLuM~


Sume-sume ni keje KF.. Tapi dah janji nak settlekan, so ni, settle kan..


1.take ur pic (NOW)-dont cheat2...
2.upload it..
3.description...

Ok, Finish.. Upload pun dah.. Tapi sebelum tu, mintak maaf coz takleh snap gambar time menaip ni coz hp aku screen rosak, thats y aku jadi malas nk update blog..

Gambar ni last time aku snap picture, malam semalam. Aku guna hp org sebelah aku tu. Nama dia Yaiza, Kak Ja. Time ni, on da way balik K.L. Aku tumpang UIA kakak aku coz UiTM lambat lagi nak bkak. Dari duk sorang, aku duk hostel kakak aku tuk buat assigmnt.. So, ni gambar aku last time aku ambik gambar.. Yg Lucu, pakai tali pinggang. TAkut kena saman.. hhuhu.. Seksa betul..hahha..

4.tag another people....

Tak tau nak tag sape.. Simpan je kot Tag ni.. Huhuh..

15 ulasan:

ayie_helena berkata...

bagus2....berhati2 dijalan raya..silalah paai tali pinggang anda...wink!!

KhaLifah feDi berkata...

emmm wat gak yer tag nie..wlupun dh bangas is oklah kf sgt2 m'hargainye ok mimiey..

izinkan kf m'omel cm org tua yer..
emm tue pic. x cukup korum taw emm geram nyer..s'patutnye kna wat3 pic.emm tapi oleh kerna kf tgh bek ati kire halalalha kui2..hehe ok bye2..tade take care..

psst:-oic skunk kat uia yer emm jgn nakal2 taw ti kite cubit pipi tue kui2.. =)
cm ner projek tue ok ker?

ADE SATU AG AWARD MIMIEY KNA AMIK SILA BACE "AWARD DISEKSA" OK BYE2..

MiSS MiMieY berkata...

to ayie_helena-->
bagus lah.. tumpang kereta org kot.. mahu tak pakai tali.. huhu

to kf-->
ape lak 3pic.. betul lah.. 1 je.. 3 tu step je.. hhuh

keje on da way

khir berkata...

lawa gak ekh mimiey ni hehehehehe

Pujangga Asmara berkata...

Lar hai.. sebelah tu kak ja?

err.. ingatkan emak td.. hahaha..

MiSS MiMieY berkata...

to khir--->
nak menggatal la tu... takpe2, saya doakan awak jumpa yg terbaik...AMIN...

to PA-->
alahai.. kecik ati dia... mak saya cantik.. ada masa sya post pasal family...

jgn lupa nantikan..

KhaLifah feDi berkata...

as'kum..
hehehe oic mimiey skait gig eh..emm pg jumpe dok yer..lau mls pg kedi cari cengkih then bubuh cngkih tue pd bgn yg sakit tue..ok..bye2..take caree ,senyum selalu..jgn nangis taw..hehe.=)

MiSS MiMieY berkata...

to kf-->
w'salam.
"ganti gg ng gigi lembu"
ayat biasa mak guna time hari raya korban.
uhuuhuhu...

meo188 berkata...

cutenye

MiSS MiMieY berkata...

to meo188-->
tq mr meo...

Tie berkata...

Mimiey......nanti datang blog akak ambik award, ekk....

MiSS MiMieY berkata...

to tie-->
tq kak tie.. bg byak2 ek.. huhu...

ab geldofg berkata...

pandai ko psing2 ye.....

KhaLifah feDi berkata...

ai paci ab jgn kcu sama ini bdk ti aku palu baru taw ehhehe.....

psst:-hati2 mimiey sama itu olang..bhahahaha..

lalala..*dh sihat*

salam
mimiey kf nk minta maaf klu selama kf bertemn dgn kamu kf wat kamu terase hati n all yer..ok
wink2 0-0..
oic u trip tasik kenyir cr info ker? emm kf pun baru bek nie..syukur..hope study rajin2 taw..take care n smile always..babai..miss u mimiey..

lalala...*ku mmg prsn encem*

Atan berkata...

takut kena saman? kan dah pakai dua talipinggang tu