Rabu, 14 Januari 2009

~TaG LaGi~

Siapa lagi kalau yg suka mengtag orang... Tentu lah, kf.. Khalifah Fedi...
Ni akanku cuba menjawab soalan2 kf ni... Soalan nya meluas... So, bolh aku tag balik sape2 yg kf dah tag sebab dia akan jawab soalan tu lain2 jawapan coz orang yg tag dia tu lain2 orang... HHAHAHAAHA...

::: Senyum sorang:::

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Three @ 3 PERKARA TENTANG ORG YG TELAH TAG KAMU:

1. KF?? Kf ni seorang yg suka buat lawak.. (kadang2 tak lawak pun.. HAHAHA)
2. KF suka update blog... Dia rajin sangat.. Tapi kadang2 ntah pape dia buat... Tak paham den.. (Ops.. jgn marah kf..)
3. KF kata dia dah balik Johor, keje kat Johor.. Katanya kat CC.. Lagi 1 dia suka minum kopi Kapal Api.. hahaha...

Three @ 3 about me = MiSS MiMieY
1. Budak Comot & Gemok lagi hitam masa kecik.. hehehehe...
2. Bertudung kalau kemane2... (Tak cantik tapi manis.. Abah aku kata.. hehe)
3. Simple, Kuat Merajuk, Cemburu, N tak suka pakai baju ketat2...

Filem feveret:
1. Korea- Full House, Sam Soon, n lain2
2. Melayu- Sume cter arahan P-Ramlee, n macam2 lagi
3. Hindustan- Kuch Kuch Hota Hai, Mohabbatain, Duplicate, Mann, n macam2 lagi...

SIZE PINGGANG:
Disebabkan aku budak gemuk, so saiz pinggang besar. Besar bagi pompuan..
Penah capai saiz 32.. Abah kata 1 saiz dgan dia.. Malu kot.. hahah.. Tapi sekarang dah kecil skit tapi still besar coz aku jenis keturunan rangka kasar.. Kalau beli seluar sekarang, saiz 30..
hahah.. Malunye.. Tapi jujur je..

KALER SPENDER:
Soalan Cepu Mas... Dah nama nye pompuan.. Dah tu Di alam remaja lak tu... Susah nak terangkan color ape... Sume color ade kot.. HAHAHAHa...

~Nampaknya aku dah settle kan Tag dari kf yg ntah pape ni... So, takkan kita je nak jawab kot.. Mesti lah nak org jawab gak,~

Orang Yg aku nak tag adalah kemungkinan orang yg sama ditag kf.. Apepun, aku WAJIB kan dia jawab. Biar penuh entry diorang.. hehhe. Ni orangnya...
  1. KF
  2. Khir
  3. Si Gadis
  4. Sume Yg Baca.. Ambil n jawab.. Dah ambik tinggal jejak supaya aku leh singgah blog korang.. huhuhu

Terima Kasih pada kf.. Byak kan tag ek...( Perli)huuhuh...

12 ulasan:

khir berkata...

ekh2 lebih kurang je jawapan kite, cam sehati sejiwa la plak hehehehehehehehehehehehehhe

skatype berkata...

salam cik mimiey..
nseb baik awk xtagged kiter..
heheh.
lega jerk ase,
hahaa

KhaLifah feDi berkata...

emm mimiey..kf tak marah pun..sukeeeeeeeeeeee aje..hehehe..

psst:-ti lao jumpe mimiey, kf nk suruh mimiey nyanyilagu hindustan k..hehhe..kuch2 hota hair
"tumpah ke air,".....sila sambung..

-->byk2 color,color ape yg mimiey suke..hehhee jgn marah arr!!!

--> knp kf ditag lagi..ala tak aci cm nier?emm is ok mimiey punyer psl kf wat ok..tapi next weeks ok..psl sabtu n ahad kf cuti nk pi cs ahhaha..ade projek bai k yer..nk ikut tak?

--> ti cuti cina lik klntan tak? lau lik kirim slm kat ibu yer..n family..
::suke lah tue::

p/s:-betulkah mimiey sdg berkapalselam?sila jujur dgnku.oh plz.......

ok sekian..take care..smile always// kf miss u hehhee..

MiSS MiMieY berkata...

to khir-->
lebih kurang ek?? anti jawab tag dari saya.... huhuhu..
nak tau same tak.. okiey.. tq

to skatype-->
yea skaytpe.. mmg nak tag pun tapi coz u nampak in mood, jdi cancel kan je..
ni dah hepy ek? blh tag ni.. tunggu je.. Saya edit nama awk n jawab tag tu ek..

:: berubah jadi jahat::
:::heheheheh::

to kf-->
huhuhu... byk soalan kf ni.. yg mane ek nak jawab... ermmm.. jawab yg perlu je ek...

raya ni, kalau ade tiket, balik.. lagi 1 nak blik gtaknak naik bas.. nak naik train.. naik kat tampin.. doakan ade tiket cz nk balik jumpa parent.. kalau boleh nak bawak kete sendiri datang u.. doakan ek...

ermm... pasal berkapalselam tu tak faham.. kapal selam ngan sape lak???

kf, kf, kf... ::: berfikir:::

Along Arman berkata...

wahh.. samer gak ker tenet prob?
hayya.. napa yer jadi camnie..
tensen tul..

psstt.. blog mmg sedia ada dah.. cuma edit² skit jer.. huhuh ;)

KhaLifah feDi berkata...

emm insya Allah take care yer mimiey..semooge ade tiket ok..jgn lupe kirim dgn family mimiey ok..

pst:-lau lum berkapalselam leh lah kf try nk submit berkapalselam dgn mimiey ok tak? sila jawab di blog kf ok..jgn disini bahaye..(malulah..kf nie..)..

MiSS MiMieY berkata...

to Along Arman-->
Mmg tenet prblem.. Myb ramai yg advance kot skarng.. huhu..

laa,.. yea ke.. Tapi cantik la ur blog.. Boleh jadi sifu ni...

:::berharap dapat ilmu baru:::


to kf-->
insyaAllah balik kalau ade...huhuh

::ape ni kf? macam2 lah... Tak pk la psl sume tu.. Sekarang ni kawan je sume,k..::

:::bebas:::

KhaLifah feDi berkata...

emm yelah mimiey kf kan submit aje..semua kat tgn mimiey ok..udh jgn pk bkn2 ok..

heheh sory..ok tada smile always..take care jgn marah arr!!!!

ab geldofg berkata...

jwb jgn tk jwb

friendszone berkata...

nice blogging style you have...keep it up.Hello i found your Blog quite intresting.Well i am Vishalini from india i'm also quite new to this blogging world.So now i am searching for my new friends.i found you in my one of my friend's blog friend's list.I hope you can be my one my friend forever.So i have added you in my blog roll.Hope you will also add me in your friends list.Anyways my dear friend happy Blogging....And stay in touch.Bye.

ayie_helena berkata...

alahai miss mimiey yang cute...en kf mmg suke men"tag" orang kan??alooyaiiiiiiiii

MiSS MiMieY berkata...

to ayie_helena-->
betul2,... huhuh