Selasa, 6 Januari 2009

~aKu DaN DiRiKu~

MaaF!!!

KePaDa Sume member2 blogger yg selalu menjengah ke blog saya, saya ucapkan jutaan maaf kerana dah beberapa hari tak update or post entry baru... Actually, saya cipta blog ni utk lepaskan perasaan dalam hati yg tak terluah.. Tapi, lain yg dirancang, lain pula yg jadi.. Langsung saya tidak sangka rupanya blog ni ramai peminatnya tersendiri.. Apepun, saya akan cuba yg terbaik utk anda ikuti yg anda baca. Maaf kalau selama ni saya terkasar..

Terima kasih yg teramat kepada saudara kf, kerana setiap hari dia menjengah ke laman saya bertanya khabar.. Thanks..

Kepada yg baru jumpa atau tersinggah ke blog saya, saya ucapkan selamat datang dan selamat berkenalan..

kepada Blogger yg saya follow, saya sentiasa baca entry anda, tetapi maaf andai tidak meninggalkan jejak kerana hati tidak segembira selalu.

Sebenarnya saya tidak berapa sihat dalam tempoh 2,3 hari ini disebabkan kehilangan hp saya.. Mood saya nak belajar sekarang pun semakin berlurang disebabkan beberapa faktor... Ingin saya lontarkan semua rasa hati disini supaya kawan2 blogger dapat jadikan kisah saya sebagai pengajaran.. Malangnya mood saya sekarang tidak mengizinkan. Insyaallah saya akan luahankan segala2 yg telah berlaku apabila mood saya kembali.. Insyaallah...

Akhir sekali, saya harap, tidak ada pihak berkecil hati atau berkecil hati andai comment yg dihantar lambat dibalas... Dan award yg dikirim atau tag yg dihutang akan saya kutip n langsaikan 1 hari nanti...

14 ulasan:

Mogen Ali Rico berkata...

tenang2 dik non..hilang, bertemu, pisah, berjumpa dan semuanya adalah proses mewarnai hidup..

Jgn begitu sedih...ade turutan cerita yang akan datang..yang pasti semuanya telah ditetapkan..

happy and happy and happy and happy!!!!!

MiSS MiMieY berkata...

to Mogen--->
ye la,... Thanks bg support..

Tie berkata...

Memang musim monyok agaknya...Kak tie masih monyok tapi taknak berpanjangan...nanti lagi teruk...hu hu..

Hutang tag tu kak tie akan publish tak lama lagi...panjang betul laa..

MiSS MiMieY berkata...

to kak tie--->
a'a kan kak tie.. musin mogok+monyok+sedih+pedih+perit+plus+plus....

bagaimana pun hidup perlu diteruskan...

::kf yg bagi kak tie.. jgn lupa publish ek..heheheh..::

KhaLifah feDi berkata...

salam ku singgahi sebentar..

emm awesome...nama ku disebut ..arrrrrrr!!! (pengsan sekejap)..

oklah tue mimiey..inilah warna kehidupan ..

terima kasih kerna mengingatiku sbgi temanmu diblog mimiey yer..

::pantun seloka::

"buah cempedak buah ciku,
kau sentiasa dihatiku"

psst:-mimiey..Award tue mimiey wat bile mimiey dh ok yer..kf xpakse cume m'harap aje..hehhe ^-^

"just be friend be 4 luve"

ok kf cau dulu "i have work to do"

"tajuu kage bushin no jutsu"

DrSam berkata...

salam,

seperti peredaran masa dan hari, ada pasang dan surutnya juga. tapi jangan dilayan sangat perasaan sedih, takut makan diri.

anntaj berkata...

mimiey, semoga sihat ya..
miss u:)

MiSS MiMieY berkata...

to kf-->
kf perasaan ek??
heheh
saya dah ok, dah ambil award dr kf..
thanks

to Dr Sam-->
thanks..

::Boleh jd Dr Psiko lak ni::
heheh

to anntaj-->
thanks, anntaj..
sihat sakit macam anntaj jugak..
~asam garam kehidupan~

::MIss U too::
::senyum::

KhaLifah feDi berkata...

emm bkn persn cume excited hehhe..

psst:-hope hppy hari nie..ok..kuatkan smgt mu..hidup masih pnjg..persiapkan dirimu kerna masih ade org yg sentiasa m'yygimu.m'gasihimu..jgn ikutkan prsaanmu..kelak kamu merana..jadilah spt lilin yg sentiasa merangi org lain walau terbakar dir..itlah pergorbanan ...

sekian.wasslam..maasalamah wa ilal iqah..senyum selalu. jaga dirmu baik 2ok..my dear frenz..

MiSS MiMieY berkata...

owhhh.... terharunye, kf..... terima kasih sudi take care... selalu la lawati semoga dapat mengikuti kisah MiSS MiMieY, ~MeNCaRi SiNaR KeHiDuPaN~

::bangga::

KhaLifah feDi berkata...

eem yelah tue..

kf wat promise kat sini kf akan selalu singghi blog mimiey setiap hari tanpa jemu wlupun mimiey jemu tgk muka kf hehe..yg xensem dok lepak kat blog mimiey nie..ari2..( redha diri bkn psl ape2 tapi dh mmg cm tue cara kf)..

apepun..takecare my self n u ok..
ok i have work to do..yoi baby..cau sinki..hahha

sekian wasslamm..maasalamah wailal iqah.."ana uhibbuka ya fillah"..yg nie kf takkan bagtau maksudnyer..biarlah rahisa ahhaha..smile always my dear fenz..

MiSS MiMieY berkata...

to kf--->
tq kf... saya tak kan jemu tgok orang... saya akan kawan ngan sume orang selagi dia ingin berkawan ngan saya...

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

kalau tak sihat..makan ubat dan rehat2 kan diri yer dik

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::

MiSS MiMieY berkata...

to yaniePutrajaya-->
okiey...